Direct regelen

Afspraak maken
076 - 541 74 77

Welkom bij Dierenkliniek Taxandria

Welkom bij dierenkliniek Taxandria. Wij zijn een kliniek voor gezelschapsdieren die op een persoonlijke, vriendelijke en zorgzame manier diergeneeskunde van hoge kwaliteit biedt.

Behandeling

Uw huisdier wordt door de dierenarts van uw voorkeur behandeld. In principe kunt u aangeven wie u als vaste dierenarts zou willen voor de behandeling van uw huisdier. Doordat de kliniek niet zeer groot is hebben de 3 dierenartsen intensief overleg en zijn door goede documentatie op de computer altijd op de hoogte van de problemen van uw huisdier.

Voor u kan het een geruster gevoel geven als uw huisdier altijd door dezelfde dierenarts wordt behandeld. Dit kunt u aangeven tijdens het maken van een afspraak met de assistente, zij zal hiermee rekening houden bij het inplannen van de afspraak. Echter tijdens het open inloopspreekuur kan geen voorkeur voor een dierenarts worden aangegeven.

Als u met een huisdier komt, wordt deze altijd volledig onderzocht en worden alle afwijkende gegevens in ons patiëntensysteem ingevoerd. Als u dan de volgende keer langskomt, weten we wat er is veranderd ten opzichte van het vorige bezoek.

Het kan zijn, dat de dierenarts een vervolgonderzoek voorstelt wanneer hij/zij meer zekerheid wil krijgen over de aard van de problemen. Onze filosofie is dat we niet behandelen op de gok, maar zeker willen weten wat het probleem is. Hierdoor is een gerichte en daardoor vaak goedkopere behandeling mogelijk, dit is beter dan maar blijven proberen met verschillende medicijnen.

Dit vervolg onderzoek wordt altijd eerst met u besproken. De meeste van deze onderzoeken kunnen dankzij onze uitgebreide apparatuur in de kliniek uitgevoerd worden.

In sommige gevallen moet er een nieuwe afspraak gemaakt worden voor een ochtendopname, omdat er niet altijd voldoende tijd is om het vervolgonderzoek direct uit te kunnen voeren.